VIJF UNIEKE STADSVILLA’S

Het Gasthuiskwartier in ‘s-Hertogenbosch is een veelzijdig gebied dat net als de oude binnenstad met elkaar verweven is door kleine straatjes en veel groen. Wonen, werken, varen, lezen, culinair genieten, terrasje pakken, logeren, winkelen, het kan hier allemaal. De verschillende (Rijks)monumenten krijgen een tweede leven, een bij de locatie passende invulling en worden verweven met diverse typen nieuwe woningen.

 

In fases komt het nieuwe Gasthuiskwartier gereed. Deze week zijn de deelgebieden D en E in verkoop gegaan met onder andere een vrijstaande villa, 3 stadsvilla’s en een brede stadswoning van HILBERINKBOSCH. Inschrijven kan tot en met 21 april 12.00 uur!

Het zijn unieke woningen met veel aandacht voor detail. Specials waar we met veel plezier aan hebben gewerkt door de typische plattegronden en locaties. Het stedenbouwkundig plan is van West 8.

Klik HIER om naar de verkooppagina met brochure te gaan.

Brede Stadswoning D07

de woning volgt met een bijzonder lange voorgevel de ronding van de Lintermansstraat

 

Stadsvilla D06

eindwoning  aan de Chirurgijnstraat in 5 woonlagen en een loggia met uitzicht op Sint-Janskathedraal

 

Stadsvilla D03 

zicht op de woningen aan de Chirurgijnstraat, links stadsvilla D06, in het midden stadsvilla D03 met sculpturale entree in de vouw van het gebouw
het dakterras over de gehele breedte van de woning

 

Stadsvilla E28

markant strakke hoekwoning aan de Lintermansstraat-hoek Tolbrugstraat met een bijzondere plattegrond,  rondom zicht, gemetseld in kettingverband

 

 

Vrijstaande Villa D12

geheel onderkelderde grote vrijstaande villa aan de Zoemerenstraat