HBA JUBILIEUMFEESTBOEK!

Wat een fantastische lancering van ons jubileumboek ter gelegenheid van 25 jaar  HILBERINKBOSCH architectuur!

Het was feest om door een ringetje te halen afgelopen donderdag 17 november in het Werkwarenhuis in Den Bosch. 250 familieleden, vrienden, collega’s en relaties luisterden ademloos naar Eric Alink die warmhartig op kundige wijze 25 jaar HILBERINKBOSCH architecten voor het voetlicht bracht en zijn presentatie lardeerde met plotselinge vragen aan Annemariken en Geert als: Bossche School of Amsterdamse School? Berlijn of Manhattan? De zaal glunderde mee en kreeg bij afscheid een boek mee naar huis. Een cadeau van ons voor de fantastische vriendschap met ieder.

En wat een boek: ‘Wonen, waardoor het leven kan landen’!

We zijn er ongelófelijk trots op en blij mee. Na een jaar werken ligt er de zeer levendige doortimmerde publicatie waarin 40 projecten zijn uitgelicht, met rijke essays van Kirsten Hannema, Astrid Aarsen en Eric Alink. De monumentale foto’s zijn van René de Wit die het werk vanaf het begin tastbaar heeft vastgelegd, daarnaast van Inga Powilleit, René van der Hulst en Martin Wengelaar. Studio Boot tekende voor het sportieve ontwerp.

Het is een ontzettend mooie en heldere uitgave die op tastbare en opgewekte wijze ons positieve bureau uitstraalt en tevens de schoonheid van en de liefde voor het vak benadrukt.

De vrolijke toast op het boek, foto Inga Powilleit

 

In de ene zaal en bladertentoonstelling van het boek, delicaat vormgegeven door Jurre Mattheeuwse.

in de andere zaal het boek en maquettes