Zestien Eiken Schuur
Zijgevel van de werkplaats annex vergaderruimte met eiken, beton en glas
Van binnenuit naar buiten zorgen de transparante wanden voor optimale beleving van het landschap
Betonnen werkblad met uitzicht op het landgoed De Wamberg
Betonnen houtkachel verwarmt de werkplaats c.q. vergaderruimte
Achter de wand met de kachel bevindt zich de trap naar de verdieping
Een glasstrook op de verdiepingsvloer geeft licht in de ondergelegen berging
Langgevel
Sporen op het beton van het verse eiken
Vertikale lamellen beïndigen op subtiele wijze de open stalling
Ruimtelijke relatie van de nieuwe schuur tot de oude boerderij
Aan de zijde van het weiland loopt een uitsparing in de fundering en het dak rond een van de eiken, een subtiel accent in het ontwerp
Door de transparante gevels blijft het landschap zichtbaar
Zicht van binnenuit bij schemer
Voorzijde in de schemer
De zestien eiken schuur

100+ De Zestien Eiken Schuur


Titel
De Zestien Eiken Schuur
Opdrachtgever
HILBERINKBOSCH architecten
Jaar
2018
Projectsheet
download

Gallerij

Betrokken partijen

 Fotografie: René de Wit

Zandenbouw Aarle-Rixtel