SLEUTELOVERDRACHT GROENE LOPER

De allereerste bewoners van het eerste appartementengebouw van de Groene Loper hebben op 22 januari de sleutels van hun nieuwe woning in ontvangst genomen. Het gebouw markeert de start van een groot aantal woningen die de komende tijd zullen worden opgeleverd. Het gezamenlijke feestelijke oplevermoment van de Groene Loper vindt op een later moment plaats.

Gelukkige nieuwe bewoner Jan Kamsma geeft aan: ‘Het is voor ons een hele speciale dag. We zijn zeer verheugd dat we de sleutel van ons appartementen aan de Groene Loper hebben ontvangen. We kijken ernaar uit om hier ons thuis te gaan voelen. En zeg nou zelf; met zo’n mooi uitzicht wil je hier toch nooit meer weg?’

De omvangrijke gebiedsontwikkeling, met ruim 1.175 woningen, wordt gerealiseerd aan het 2,6 kilometer langgerekte park dat, na de ondertunneling van A2, de stad weer verbindt. De Groene Loper werd onlangs bekroond met de European Award voor Sustainable Residential Development. Het is toonaangevend op het gebied van sociale, duurzame en gezonde gebiedsontwikkeling in Nederland én daarbuiten.

Lees het hele nieuwsbericht op de site van Ballast Nedam HIER

fotografie Aron Nijs