Holie Hub voor duurzame doeners

Ondernemers Anne-Marie Rakhorst (Duurzaamheid.nl), Sjon Reijers & Joey van Niftrik (Stein Ontwikkeling en Verhuur) hebben de handen ineengeslagen om een ontmoetingsplek te realiseren voor duurzame doeners: de Holie Hub in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther. Met het winnen van de architectenselectie beginnen we met veel plezier aan de verbouwing op deze 900 jaar oude locatie. Dankzij de veranderende tijd zijn de gedeeltes van de Adbij ‘Het Abdijhuis’ en ‘Het Neerhuis’ (voorheen verblijf Norbertijnen en Gymnasium) klaar voor een nieuwe toekomst. 

De Norbertijnen leven er volgens de Vita Mixta (‘het gedeelde leven’). Zij richten zich vanuit deze plek op maatschappelijke waardecreatie, waarbij ondernemen en samenbrengen centraal staan. Holie Hub neemt deel van de Abdij over, de Norbertijnen blijven er gewoon wonen.

Holie Hub moet dé ontmoetingsplaats en inspirerende werkomgeving voor duurzame aanjagers in Noord-Brabant worden. Hier komen gedreven gelijkgezinden samen voor samenwerking, aanspraak of juist tegengas. Holie Hub helpt je met inspiratie, nieuwe inzichten en perspectieven. Met als gemene deler: het geloof in een duurzame toekomst.

De website van Holie Hub vind je HIER

Een van de vergaderzalen van Holie Hub © Holie Hub