NOMINATIE ARC18 DETAIL AWARD

Happel Cornelisse Verhoeven, HILBERINKBOSCH architecten en Rink Tilanus zijn genomineerd voor de ARC18 Detail Award met respectievelijk Cadix in Antwerpen, Zestien Eiken Schuur in Berlicum en Levensstrijdweg 1 in Zierikzee. Dat heeft de jury onder leiding van Jacq. de Brouwer, bekend gemaakt.

De drie nominaties zijn geselecteerd uit 48 inzendingen. Uit deze inzendingen heeft de jury eerst een longlist samengesteld, waar vervolgens de drie genomineerde projecten uit zijn geselecteerd. Op 22 november maakt de jury de winnaar bekend tijdens de feestelijke uitreiking van de ARC18 Awards in de Van Nellefabriek in Rotterdam.

De jury van de ARC18 Detail Award bestaat uit voorzitter Jacq. de Brouwer van Bedaux de Brouwer, Albert Herder van Studioninedots, George Henkens van Aronsohn raadgevende ingenieurs, Hans de Wilde van D.W. Investments en secretaris Marieke Giele van de Architect.

Wil je meer informatie en beelden over Zestien Eiken Schuur, klik dan hier voor de projectpagina of bekijk het bureaudocument Zestien Eiken Schuur.