NOMINEES BRICK AWARD 22 ONLINE

De project Beeldbuizenfabriek in Eindhoven staat tussen 49 internationaal genomineerde projecten voor de Brick Award 22. Vanaf vandaag, 3 december, staan de 50 nominaties online. Het is een zeer gevarieerde formatie van bakstenen gebouwen waarin Beeldbuizenfabriek zich elegant manifesteert. In het voorjaar van 2022 worden de winnaars van de vijf categorieën bekend gemaakt wat gevierd wordt met een publicatie.

Beeldbuizenfabriek is genomineerd uit 789 inzendingen daar zijn we zeer content mee. Het is de tweede nominatie voor het project dat dit jaar ook voor de Dirk Roosenburgprijs 2021 is genomineerd.

De vakjury bestaant uit Brigitte Shim / Shim Sutcliffe Architects (CA), Tina Gregoric / Dekleva Gregoric Architects (SI), Ingrid van der Heijden / Civic Architects (NL), Jesper Gottlieb / Gottlieb Paludan Architects (DK) en Wilfried Kuehn / Kuehn Malvezzi Architects (DE).

Brick Award 22 wordt georganiseerd door Wienerberger, Wenen

Wil je meer informatie en beelden over Beeldbuizenfabriek, klik dan HIER voor de projectpagina.

screen selection of 9 projects (total of 50 nominations in 5 categories)

 

Brick Award is een internationaal gevestigde prijs en vertegenwoordigt bijzondere bakstenen architectuur. Beeldbuizenfabriek is een van de genomineerde projecten.

Brick Award is een initiatief van Wienerberger, Wenen.